Mindfulness u svakodnevnom poslovanju

 

MINDFULNESS = dokazana metoda za snažan fokus, emocionalnu stabilnost i smanjenje stresa

(Otvoreni jednodnevni trening)

 

Upoznajte praktične, učinkovite i provjerene mindfulness alate, metode i strategije i saznajte na koji način mogu poboljšati vaš fokus, kreativnost, komunikaciju i produktivnost te vam pomoći smanjiti stres i pritisak u svakodnevnom poslovanju!

 

 

Novo!!! Mogućnost sudjelovanja uživo u Zagrebu ili online putem Skypea!

 

 

 

“Mindfulness se više ne bi trebao smatrati samo poželjnom aktivnošću za poslovne ljude. Mindfulness je imperativ; način na koji možemo očuvati zdravlje mozga, poduprijeti mehanizam samoregulacije i sposobnost učinkovitog donošenja odluka te zaštiti se od toksičnog stresa.” – Harvard Business Review

 

“Mindfulness se danas percipira kao jedna od najvažnijih poslovnih vještina.” -– Harvard Business Review

 

“Mindfulness može olakšati tjeskobu i mentalni stres na poslu… pomaže u borbi protiv nesanice i poboljšava san” – Harvard Medical School

 

***

Osnovne informacije 

Datumi održavanja treninga (željeni datum izabirete prilikom prijave):

 • Opcija #2 (četvrtak) – 17. siječnja 2019. od 9 h do 16 h
 • Opcija #3 (subota) – 19. siječnja 2019. od 9 h do 16 h

Lokacija: Zagreb, Ilica 71

Veličina grupe:

 • Sudjelovanje uživo: Maksimalno 12 polaznika
 • Online sudjelovanje / Skype: Maksimalno 3 polaznika

 

***

 

 

Poštovani posjetitelju,

 

Znati kako uspješno upravljati svojim mislima, pozornošću i emocionalnim reakcijama, nužan je uvjet učinkovite produktivnosti i uspješne komunikacije u svakodnevnom poslovanju.

Znati kako kako ostati sabran i svjestan svojih ciljeva i prioriteta unatoč čestom stresu i pritisku na poslu nužan je uvjet donošenja racionalnih i smislenih odluka.

Znati kako biti prisutan u sadašnjem trenutku, stvoriti vrijeme za sebe i ljude i aktivnosti koje vas “hrane” iznutra nužan je uvjet ispunjenog života.

Zato vam s ponosom predstavljamo jednodnevni trening pod nazivom Mindfulness u svakodnevnom poslovanju koji je posebno stvoren uzimajući u obzir iskustva sa stotinama klijenata iz poslovnog sektora i njihovih najčešćih izazova u svakodnevnom poslovanju, a posebice stres i pritisak na poslu, rastresenost, emocionalnu iscrpljenost i nedostatak vremena.

Trening se temelji na Pro Mindfulness™ programu koji u sebi integrira mindfulness u kombinaciji s metodama praktične neuroznanosti. Svi polaznici osnovne verzije programa (level 1) ostvaruju pravo na sudjelovanje na naprednijoj verziji (level 2).

 

 

Pogodnosti treninga (što očekivati od treninga):

(već nakon četiri tjedna prakticiranja metoda i pristupa naučenih na treningu)

 

 • poboljšanje fokusa, učinkovitosti i produktivnosti
 • poboljšanje prilagodljivosti u odnosu na česte i nepredvidive promjene
 • znatno smanjenje stresa, pritiska, zabrinutosti i ljutnje
 • bolje raspoloženje na poslu i veća motiviranost za postizanje poslovnih ciljeva
 • snažniji i jasniji fokus i usredotočenost na zadatke i smanjena rastresenost
 • brže prepoznavanje vlastitih emocionalnih reakcija koje želite promijeniti
 • viša razina samosvijesti, sabranosti i emocionalne inteligencije
 • povećana mogućnost kontrole vlastitih emocija
 • snažniji osjećaj emocionalne stabilnosti i povezanosti sa sobom
 • viša razina radne energije i opušteniji pristup prilikom izvršavanja svakodnevnih poslovnih obveza
 • poboljšanje sna
 • kvalitetnija komunikacija i bolje razumijevanje sa suradnicima na poslu.

 

 

Kratki presjek programa:

 

 • Mindfulness i istraživanja na polju neuroznanosti – Što je mindfulness i zašto se munjevito širi u poslovnim krugovima? ♦ Temeljna načela mindfulness pristupa ♦ Na koji način redoviti mindfulness trening utječe na centre u našem mozgu koji su ključni za donošenje smislenih i racionalnih odluka? ♦ Zašto gubimo na kvaliteti i učinkovitosti kada radimo više stvari u isto vrijeme (multitasking) i kako “multitasking” zamijeniti sa znatno učinkovitijim pristupom? ♦ Zašto često poistovjećujemo prezaposlenost i produktivnost (iako se ne radi o istome) i na koji način nam prezaposlenost stvara ovisnost i često guši produktivnost ♦ Što znači neuroplastičnost mozga, na koji način to utječe na naše postojeće navike i stvaranje novih navika i što napraviti da bismo iskoristili pogodnosti navedene funkcije mozga ♦ Što znači “kognitivna rigidnost” i zašto nam ona često smeta da vidimo jasnu sliku stvarnosti? ♦ Zašto naš mozak ne voli promjene, čak i one pozitivne?

 

 • Mindfulness metode za razvoj snažnog fokusa, agilnosti i emocionalne stabilnosti – Kakve sve vrste pozornosti postoje i što uzrokuje rastresenost? ♦ Što je uzrokovalo činjenicu da prosječna osoba na poslu provede 47 posto vremena rastresena i što učiniti po tom pitanju? ♦ Razumijevanje pojma “meta-kognicija” i njegova važnost za snažan fokus ♦ Razlika između “formalnih” i “neformalnih” mindfulness metoda ♦ Upoznavanje metode PMAF™ (metoda za razvoj fokusa) – i detaljno objašnjenje njezine praktične primjene na dnevnoj bazi ♦ Upoznavanje raznih “neformalnih” mindfulness metoda alata i za razvoj fokusa i usmjerene pozornosti koje se mogu prakticirati u raznim prilikama (tijekom šetnje, čekanja u redu, sudjelovanja na sastanku, provjeravanja emaila itd.) ♦ Upoznavanje procesa Koji film gledam? i kako ga primjenjivati u stresnim situacijama tijekom radnog dana?

 

 • Mindfulness i upravljanje stresom – Što je stres, kako nastaje i zašto su većina teorija o stresu zastarjele i ne nude praktična rješenja kada je u pitanju stres na poslu? ♦ Kako uopće dolazi do sagorijevanja na poslu, kako prepoznati faze sagorijevanja i što napraviti kako biste energiju koja vam uzrokuje sagorijevanje pretvorili u radnu energiju? ♦ Upoznavanje sa metodom MIND-BODY RECONNECTION™ – metoda za povezivanje sa svojim tijelom i porukama koje nam svakodnevno šalje (a naročito u trenucima rastresenosti i snažnog pritiska i stresa) ♦ Kako prepoznati vlastite nesvjesne stavove koji nam stvaraju svakodnevni stres? ♦ Zašto je u stvarnom životu nemoguće razdvojiti privatni i poslovni život i na koji način nam redoviti mindfulness trening pomaže uspostaviti prirodnu ravnotežu u svojem umu, emocijama i tijelu?

 

 • Mindfulness strategije za poboljšanje učinkovitosti u svakodnevnom poslovanju – Kako se brzinski prilagoditi čestim i nepredvidljivim promjenama u poslovanju? ♦ Kako svoje poslovne odluke temeljiti na stvarnim činjenicama bez utjecaja zastarjelih emocionalnih reakcija? ♦ Mindfulness alati za strateško upravljanje vremenom i prioritetima ♦ Mindfulness strategije za učinkovitu poslovnu komunikaciju

 

 • Mindfulness i emocionalna inteligencija u poslovanju – Što je emocionalna inteligencija i važnost emocionalne svjesnosti i emocionalne inteligencije u svakodnevnom poslovanju ♦ Upoznavanje s metodom TT SINERGIJA BIZ™ (level 1) – niz procesa posebno kreiranih za razvijanje emocionalne svjesnosti u svakodnevnom poslovanju ♦ Kako stvoriti emocionalnu prilagodljivost koja će vam omogućiti optimalnu razinu učinkovitosti i produktivnosti unatoč čestim i nepredvidivim promjenama u okolini

 

Metode i način rada:

 

 • predavanje uz prezentaciju temeljnih postavki programa
 • ispunjavanje radnih listova
 • grupna rasprava uz analizu primjera iz prakse
 • iznošenje i razmjena vlastitih iskustava
 • vježbanje raznih mindfulness metoda i pristupa

 

Bonusi:

 

Bonus #1: Mindfulness u svakodnevnom poslovanju – radna skripta

Radna skripta za praćenje napredovanja za razdoblje od 30 dana.

Mi vjerujemo u princip kako se može napredovati samo u onome što se može mjeriti. Sukladno tome, sve vježbe i metode koje ćete naučiti na treningu kreirane su na jasno razumljiv i praktičan način i njihovu primjenu na dnevnoj bazi možete lako pratiti, mjeriti i evidentirati. Zbog navedenog, ne samo da ćete brže napredovati u usvajanju metoda i pristupa već ćete biti motiviraniji za svoj osobni i poslovni razvoj.

 

Bonus #2: E-mail podrška

Svi polaznici treninga imaju pravo na e-mail podršku u trajanju od 15 dana od dana održavanja programa.

 

Bonus #3: Audio zapisi

Kratki audio zapisi (koje možete slušati online ili preuzeti u mp3 verziji) koji će vas podsjetiti na pojedine temeljne principe mindfulness treninga kao i na osnovne korake temeljnih metoda koje ćete naučiti.

 

Bonus #4: Vježbanje mindfulness pozornosti uz kavu i Ferrero kuglice (Mindfulness kava)

U sklopu LT Optimum treninga posebno se ponosimo mindfulness metodom ispijanja kave uz Ferrero kuglice. Već dugo vremena usavršavamo navedenu metodu i s vama smo voljni rado podijeliti samo one finese koje su se pokazale najboljima i najučinkovitijima u praksi 😉

Jamčimo vam da ćete nakon što upoznate ovu metodu poželjeti barem jednom dnevno sami sa sobom popiti “Mindfulness kavu” i pojesti Ferrero kuglicu. U biti, jedan od najvažnijih ciljeva treninga nam je da vam ispijanje jedne mindfulness kave dnevno postane navika za cijeli život 😉

Uz kavu, dobiti ćete gratis nekoliko Ferrero kuglica kako biste već na treningu mogli započeti vježbati (i usavršavati) našu omiljenu metodu za razvoj mindfulness pozornosti 🙂

p.s. “Mindfulness kavu” smatramo svojim najvećim postignućem na polju mindfulnessa 😉 🏅 👍

 

Voditelji:

 

Tomislav Tomić (autor i voditelj Pro Mindfulness™ programa)

Lara Ivaniš (voditeljica Pro Mindfulness™ programa)

(kliknite OVDJE za više informacija o voditeljima – poveznica će se otvoriti u novoj kartici)

 

Ostale informacije:

 

Datumi održavanja i trajanje (željeni datum izabirete prilikom prijave):

 • Opcija #2 (četvrtak) – 17. siječnja 2019. od 9 h do 16 h
 • Opcija #3 (subota) – 19. siječnja 2019. od 9 h do 16 h

Mjesto i lokacija: Zagreb, Ilica 71 (detaljnije informacije dobiti ćete putem e-maila)

Veličina grupe: Maksimalno 12 polaznika + maksimalno 3 online polaznika (putem Skypea)

Cijena / kotizacija:

(Sudjelovanje uživo)

 • Redovna cijena kotizacije iznosi 1.150 kuna.
 • Cijena kotizacije za rane prijave i uplate do 2. siječnja 2019. iznosi 750 kuna.

(Sudjelovanje putem Skypea)

 • Redovna cijena kotizacije iznosi 970 kuna.
 • Cijena kotizacije za rane prijave i uplate do 2. siječnja 2019. iznosi 570 kuna.

(Za obje opcije nudi se mogućnost plaćanja u dvije mjesečne rate.)

U cijenu su uključeni i svi radni listovi, potvrda o sudjelovanju na treningu (uključujući i evidenciju u naš online registar) te, za polaznike koji sudjeluju uživo, ručak i kave u pauzama. Polaznicima koji sudjeluju online, potvrdu o sudjelovanju na treningu šaljemo poštom.

 

(primjer potvrde o sudjelovanju na treningu)

 

 

 

 

Po zaprimljenoj prijavi poslati ćemo vam ponudu za plaćanje kotizacije. Račun ćete dobiti nakon održanog treninga.

Isključivo izvršenom uplatom osiguravate svoje mjesto na treningu!

 

MUSP - PRIJAVA
Ako želite da račun glasi na ime tvrtke / organizacije molimo upišite sve potrebne podatke...
Ako se prijavljujete kao fizička osoba...

 

Pozdrav i veselimo se vidjeti Vas na treningu 😉

Tomislav Tomić i Lara Ivaniš