O nama

Tomislav Tomić

S Vama od 2009.

Diplomirao je na Pravnom fakultetu u Zagrebu. Odmah nakon diplome započeo je raditi kao odvjetnički vježbenik, a nakon položenog pravosudnog ispita otvorio je i vlastiti odvjetnički ured. Uz pravni studij, diplomirao je također i na Sveučilištu metafizike u Sedoni (SAD).

Uz brojne edukacije certificiran je kao “Business Coach”, “Corporate Trainer Certified”, “NLP Practitioner”, “Mindfulness trainer”, “Stress Management Coach”, “Conflict Manager Coach” te “Kaizen facilitator”.

S konceptom coachinga prvi put se susreo 2001. godine dok je radio u SAD-u. Iako je nedugo nakon toga započeo održavati kratke treninge i predavanja, coachingom se službeno počeo baviti 2009. godine, dok je mindfulness treninge započeo voditi još od studentskih dana.

Uz navedeno, 2012. godine pokrenuo je u Zagrebu i jednogodišnju školu za razvoj coaching vještina (TT COACHING®), a 2016. je pokrenuo program za edukaciju mindfulness trenera (TT MINDFULNESS™).

Autor je više od stotine raznih članaka na temu osobnog i poslovnog razvoja te je autor knjiga:

  • Drevni ključevi radosti; osvijestite izvornu sreću u sebi (2009.) koja je za sada objavljena u Hrvatskoj, SAD-u i Poljskoj (uskoro i na arapskom jeziku)
  • Zaboravljena vještina; umijeće svjesnog kreiranja željenih iskustava (2011.) (objavljena u Hrvatskoj i SAD-u)
  • Zaboravljeno iskustvo; naučite kako osvijestiti svoju životnu svrhu i prepustiti se vodstvu svoje unutarnje mudrosti (2014.)
  • Sedam pogrešaka koje najčešće čine mali poduzetnici u početnoj fazi razvoja svojeg posla… i zbog njih plaćaju vrlo skupu cijenu u privatnom i poslovnom životu! (2016.)
  • Mindfulness za menadžere; učinkoviti pristupi i strategije za razvoj oštrog fokusa, agilnosti i emocionalne stabilnosti te smanjenje stresa i pritiska na poslu! – knjiga izlazi u rujnu 2019.)

Uz knjige i brojne članke Tomislav je autor više od 15 raznih programa usmjerenih na osobni i poslovni razvoj – Pro Mindfulness™, Optimum Flow model, Stres je tvoj prijatelj, Učinkovito upravljanje konfliktima, Vođenje “teških” razgovora, Učinkovit feedback, Utjecaj bez autoriteta, Vještine coachinga za voditelje itd..

Lara Ivaniš

Iako je po struci profesor engleskog i talijanskog jezika, Larina najveća strast je istraživanje, eksperimentiranje i dijeljenje svega onoga što spada unutar domene coachinga, emocionalne inteligencije, mindfulnessa i općenito osobnog razvoja.

Radila je kao Brand Manager za Benetton, Europa 92 te Oxford University Press. Uz coaching, voditeljica je škole za strane jezike “Prima Lingua” te uključena kao vanjski suradnik na nekoliko projekata − uglavnom vezanih za organizaciju događanja.

Licencirani je Corporate Wellness Coach (Spencer Institute) i TT COACH (TT COACHING®) te je koautor OPTIMUM FLOW™ modela.

Suosnivačica je LT OPTIMUM treninga, voditeljica Pro Mindfulness™ programa, te je autorica treninga “Emocionalna inteligencija za introverte“ kao i individualnog coaching programa pod nazivom “S.M.A.R.T. Goals + Business English”.

Sandra Spudić

Proaktivna je i entuzijastična, usmjerena na osobni i profesionalni razvoj. U stalnoj je potrazi za novim znanjima, teži razvijanju vještina i educira se na području coachinga i mindfulnessa.

Nakon završenog studija radiološke tehnologije i predanog rada u struci karijeru nastavlja na poziciji Quality Managera za tri dijagnostička centra u Hrvatskoj te kao voditeljica privatnog radiološkog centra.

Kao certificirani coach (TT COACHING®) te mindfulness trener (TT MINDFULNESS™”) posvetila se istraživanju tema osobnog razvoja, mindfulnessa, emocionalne inteligencije, empatije te komunikacije sa svrhom napretka i razvoja odnosa prema klijentima kao i unutar vlastitoga tima.

Uživa u radu s ljudima i iskreno vjeruje da pojedinac radom na sebi može iskoristiti svoje potencijale i doprinijeti kvalitetnim odnosima unutar radnog okruženja i šire zajednice.

Ivo Pavičić

Ivo Pavičić, zadnjih sedam godina, radi kao voditelj poslovanja za multinacionalnu kompaniju D-LINK na području regije Adria i Grčka. Svoj poslovni put započeo je prije 14 godina u Italiji (Milano) radeći kao prodajni manager za Europu u proizvodnoj automobilskoj industriji (pet godina), te kasnije kao sales & marketing manager u bankovnom sektoru (3 godine) na području cijele istočne Europe. Na sredini poslovne karijere prelazi u IT-sektor gdje se brzo uspinje na korporativnoj ljestvici na poziciju Country Managera preuzimajući odgovornost za kompletno poslovanje (profit & loss).


Nakon više od 8 godina u IT-sektoru, Ivo razumije što pokreće posao i kako ostvariti maksimalnu prodaju uz optimalnu promociju proizvoda. On koristi vlastito uspješno prodajno planiranje: osluškujući potrebe svojih klijenata i prepoznajući snage vlastitih zaposlenika, postiže maksimizaciju rada-u-tijeku.


Ivine prodavačke vještine su više puta potvrđene od strane njegovih nadređenih u D-LINK-u. 2015. godine dobio je President Award kao najbolji performance regija u Europi, u 2017. i 2018. best profitability. Njegove profesionalne vještine su iskovane kroz godine poslovnog iskustva te formalno i neformalno obrazovanje koje je stjecao u korak s profesionalnom karijerom.