Opći uvjeti poslovanja

 

Ovim općim uvjetima poslovanja regulira se odnos između tvrtke Tomić Coaching j.d.o.o. sa sjedištem u Jelsi, Jelsa 699 (davatelj usluga) i korisnika usluga, u vezi sa sudjelovanjima na treninzima i individualnom coachingu kao i za sve ostale usluge navedene na web stranici http://lt-optimum.com

 

Otvoreni treninzi

Svi otvoreni jednodnevni treninzi koje nudimo putem web stranice http://lt-optimum.com ograničeni su na maksimalno 12 polaznika. Mjesto na treningu osigurava se isključivo uplatom kotizacije. Podatke za uplatu kotizacije primiti ćete nakon prijave za pojedini trening. Kotizaciju je potrebno uplatiti u roku od tri radna dana od dana zaprimanja naše ponude. Čim zaprimimo 12 uplaćenih kotizacija termin se zatvara i daljnji upis je nedostupan. U slučaju otkazivanja vašeg dolaska na trening imate pravo na povrat polovice iznosa uplaćene kotizacije uz uvjet da ste nas o tome obavijestili barem 7 dana prije termina održavanja treninga. U protivnom, uplaćena kotizacija se ne vraća. U slučaju odgode treninga vraćamo vam uplaćenu kotizaciju.

 

In-House treninzi

Za svaki In-House trening sklapa se poseban Ugovor u kojem detaljno definiramo sve bitne detalje.

 

Individualni coaching

Da biste s nama sudjelovali kao korisnik individualnih coaching usluga potrebno je ugovoriti besplatni uvodni sastanak. Zadržavamo pravo da nakon održanog uvodnog sastanka sami procijenimo želimo li nastaviti suradnju.

 

Sadržaj web stranice http://lt-optimum.com

Osim ako nije izričito navedeno drukčije, cjelokupan sadržaj ove stranice (http://lt-optimum.com) zaštićen je autorskim pravima.