Pro Mindfulness QuickStart (In-House)

 

Kratke i učinkovite metode za poboljšanje fokusa i smanjenje stresa i sagorijevanja na poslu!

 

(In-House “Tailor Made” trening)

 

***

Pro Mindfulness™ QuickStart trening namijenjen je tvrtkama ili organizacijama koje svoje zaposlenike ili članove žele upoznati sa jednostavnim i praktičnim metodama i alatima za poboljšanje fokusa i smanjenje stresa na poslu. Trening se temelji na mindfulness pristupu u kombinaciji sa metodama praktične neuroznanosti.

Zbog kratkog trajanja (ukupno 2 do 3 sata / ovisno o dogovoru) ovaj trening prikladan je i kao dodatni sadržaj u sklopu edukacijskih događanja ili team building aktivnosti.

 

 

Kratki presjek programa:

 

  • Što najčešće uzrokuje stres i pritisak na radnom mjestu te kako prepoznati svoje omiljene “stres okidače” i okrenuti ih u svoju korist
  • Zašto naša potreba da se osjećamo korisno često guši našu produktivnost i što učiniti da budemo produktivniji
  • Na koji način multitasking razara našu pozornost i fokus i uzrokuje nam emocionalnu iscrpljenost i što učiniti da bismo smanjili štetni utjecaj multitaskinga
  • PMBC mindfulness metoda za razvoj fokusa i mentalne izdržljivosti
  • Jednostavne vježbe za razvoj proaktivnog pristupa pri rješavanju zadataka
  • R.A.I.N mindfulness model za donošenje kvalitetnih poslovnih odluka i razvijanje emocionalne inteligencije na poslu (model koji možete primijeniti svaki put kada osjećate da stres i pritisak na poslu utječu na vaše objektivno i racionalno donošenje kvalitetnih odluka)
  • Vrijeme za pitanja i odgovore i grupnu raspravu

 

 

Trajanje programa:

 

Između 2 i 3 sata (ovisno o dogovoru).

 

***

Ako imate dodatnih pitanja ili želite da Vam pošaljemo svoju ponudu molimo Vas da ispunite kontakt obrazac u nastavku i pošaljete nam svoj upit.

 

Kontakt