Što su LT Optimum treninzi?

LT Optimum rješenja i treninzi stvoreni su za pojedince te tvrtke i organizacije koje svojim menadžerima, zaposlenicima ili članovima žele omogućiti praktična i inovativna rješenja za poboljšanje učinkovitosti i fokusa, razvoj komunikacijskih vještina te smanjenje stresa i sagorijevanja na poslu.

Naš pristup je interdisciplinaran i u sebi integrira različite poslovne vještine u kombinaciji s Kaizen filozofijom i Mindfulness pristupom te je obogaćen spoznajama i metodama praktične neuroznanosti.

 

Kaizen = “Duh kontinuiranog napredovanja” – riječ je o japanskom umijeću upravljanja koje se svodi na brzo, jednostavno i lagano, ali neprekidno usavršavanje u svim aspektima koji utječu na željeni rezultat.

Mindfulness = Sustav učinkovitog upravljanja pozornošću (attention management) – za više informacija, kliknite OVDJE i besplatno preuzmite prezentaciju našeg Pro Mindfulness™ programa.

 

Uz standardizirane otvorene (uglavnom jednodnevne) treninge, svojim klijentima nudimo i različita In-House rješenja koja se prilagođavaju specifičnim potrebama tvrtke ili organizacije, individualne treninge, provođenje cjelovitog ili parcijalnog “Kaizen eventa” te implementaciju Optimum Flow™ modela čija je glavna svrha unaprjeđenje horizontalne ili vertikalne komunikacije unutar tvrtke ili organizacije (kliknite OVDJE i besplatno preuzmite prezentaciju navedenog modela).